pemenenang-rm1juta-toneexcel-tunetalk-cabutan-bertuah-tone-group

Facebook Comments

Klik untuk info Toneexcel

KUALA LUMPUR 3 Mac – Seorang peniaga kedai makan, Abdul Hafiz Azam, 38, yang berasal dari Gemencheh, Negeri Sembilan telah diumumkan sebagai pemenang bertuah Final Draw Tone Group dan berjaya membawa pulang wang tunai berjumlah RM1 juta.

Pemenang tempat ke­dua yang membawa pulang RM100,000 menjadi milik Jah­lilawati Abu Bakar, 52, dari Kelantan manakala Noraini Malik, 62, dari Rawang, Sela­ngor yang menerima RM10,000 muncul pemenang ketiga.

Pendapatan Pasif

Mereka terpilih daripada 100,000 ahli aktif Tone Group. Pengerusi Eksekutif Tone Group, Datuk Syed Kamaruzaman Syed Abdullah berkata, program kali kelapan itu merupakan inisiatif tahunan yang diberikan kepada ahli yang aktif.

“Pihak Tone Group telah mengadakan sesi pemilihan secara elektronik pada bulan lalu dan kita telah memilih seramai 30 orang untuk mencabut undi pada majlis ini seterusnya memilih siapa pemenang yang bertuah.

Tiket Percuma Air Asia

“Pemenang yang bertuah membawa pulang RM1 juta, pemenang kedua pula seba­nyak RM100,000 manakala tempat ketiga mendapat RM10,000,” katanya ketika ditemui dalam majlis Sambutan Tahun Baharu Cina Tone Group 2018 di sini hari ini.

Tone Group yang terdiri daripada Tone Excel International Sdn. Bhd. dan Tone Plus Sdn. Bhd. serta Tone Exel International Sdn.Bhd. telah diwujudkan pada tahun 2010 untuk memberi perkhidmatan terbaik dalam industri telekomunikasi di negara ini.

Takaful RM50 Ribu

Jelas Syed Kamaruzaman, Tone Group kini mempunyai lebih 400,000 ahli dan sentiasa membantu mereka mencapai tahap kewangan yang stabil melalui konsep pemasaran yang inovatif.

“Kita telah menggabungkan kepakaran daripada bidang insurans, servis kewangan dan rangkaian pemasaran bagi mengukuhkan lagi model perniagaan yang membolehkan pengguna mewujudkan pendapatan tambahan,” katanya.

Sumber : Utusan Malaysia

Similar Posts