selamat-tahun-baru-2019-internet-marketing-bisnes-online

Facebook Comments

SELAMAT TAHUN BARU 2019!

Kini, setahun lagi kita melangkah. Sudah pastilah kita merasakan kita bertambah dewasa dan semakin berpengalaman namun, kita kena sedari juga bahawa umur kita menjadi semakin singkat. Tua dan muda, tidak sesiapa boleh menjangka umurnya. Oleh itu, kita tidak boleh bertangguh lagi mengejar impian agar beruntung dunia dan akhirat. Tiada sesiapa mahu mewariskan hutang kepada pewarisnya, bukan?

2019, satu tahun di bawah Malaysia Baru. Ramai yang amat positif tentang perubahan yang berlaku. Namun, kita harus menerima realiti. Tiada satu yang percuma dan kos sara hidup semakin meningkat. Tengok sahaja harga rumah sekarang, sudah pun mejangkau jutaan ringgit untuk rumah atas tanah. Rumah meninggi seperti kondominium, apartment atau flet sekarang ini, bukan calang- calang harganya. Jangan fikirkan diri kita sahaja, fikirkan juga generasi kita, anak – anak kita, cucu- cucu kita dan seterusnya. Tidakkah kita ingin menjadi contoh kepada mereka sebagai pakar bina pendapatan “side income” di Internet?

Apakah yang kita perlu sediakan? Ramai yang ingin berjaya di dalam online business. Namun, ianya bukanlah satu perkara yang amat mudah. Kita kena ada ilmu dan tatacara orang bisnes. Mindset bisnes kena ada, ianya amat berbeza dengan mindset makan gaji. Kita kena ada target sales, market analysis, tools and knowledge. Ianya satu perkara yang serius untuk orang yang berjaya dan sasaran kita RM20 ribu sebulan tidak mustahil untuk kita kecapi. Saya tetap ingin cuba, anda bagaimana?

Akhir kata, jom bersama- sama kita melangkah di tahun 2019 dengan pembaharuan daripada azam dan iltizam serta tindakan. Berikan keupayaan yang kita ada dengan mengambil kira usaha yang diletakkan bersungguh- sungguh menuju ke arah kejayaan. InshaAllah, RM20 ribu pendapatan sebulan di tahun 2020 menjadi kenyataan.

” SELAMAT TAHUN BARU 2019″

SifuAridz.Com
Trainer Kursus-Wordpress.Com
Admin ToneWowGroup.Com & RobotMyWow.Com

Similar Posts