perniagaan-pendapatan-pasif-pasaran-dunia-antarabangsa-bisnes-foreign-exchange-forex-tukaran-mata-wang

Facebook Comments

Ramai daripada kita ingin mendapatkan pendapatan online tanpa perlu bersusah payah. Betul! Sekarang ini, kita di bilik tidur sahaja boleh menghasilkan pendapatan online dengan mudah. Namun, ianya tidak semudah yang disangka. Ianya bergantung juga dengan keadaan ekonomi. Jika keadaan ekonomi pada masa sekarang, kita mendapati pandemi Covid-19 menjadikan keadaan pasaran tidak menentu. Kadang- kadang terasa susah sangat untuk mendapatkan sales!

Pada masa sekarang saya ingin menerokai cara -cara lain untuk menambah pendapatan di masa pandemik Covid-19 ini. Jika kita lihat ramai yang tidak dapat bekerja kerana lock-down tetapi ada pilihan lain iaitu secara online. Antara ciri- ciri yang ingin saya cari ialah pendapatan online yang kita buat berbaloi dengan kos sara hidup yang meningkat sekarang. InshaAllah, saya akan berikan kepada anda cara untuk projek terbaru antarabangsa ini. Yang penting, ianya boleh membuat pendapatan yang berbaloi dengan risiko rendah.

Namun, modal masih diperlukan. Jom kita kumpul modal di dalam membuat pendapatan di rumah. Jika tidak mempunyai modal, keupayaan kita mungkin terhad. Modal yang diperlukan saya anggarkan di dalam RM500 sahaja maksimum. Jumpa lagi!

Similar Posts