fingo-ecommerce-earn-money-business-online-lazada-shopee-buat-duit-pendapatan-online

Facebook Comments

Salam sejahtera,

Ini adalah peluang buat duit terbaru yang saya dapat daripada rakan usahawan online juga. Ianya amat baru lagi dan saya pun belum tahu lagi sebelum ini. Jika kita tengok iklan Shopee, mereka mengambil Ronaldo sebagai model iklan. Berapakah yang mereka bayar? Jika modal bayar Ronaldo diberikan upah kepada ahli- ahli Shopee yang buat promosi, bukankah bagus?

 

Oleh itu, mengenai dengan bisnes peluang terbaru ini, kita boleh daftar percuma dulu. Lihat dulu produk- produk yang ada. Asalnya company dari Malaysia dan sudah mendapat kelulusan KPDNKK. Anda boleh daftar percuma dengan mudah iaitu berikan no phone dan set password sahaja.

 

Apakah kita akan dapat ?Ada komisyen RM50 permulaan referral dan kita akan mendapat pendapatan pasif sebanyak 10% daripada setiap pembelian referral. Tiada mantenance bulanan dan transaksi menggunakan apps serta online banking. Ada apps juga. Jika nak cuba boleh sign up dulu Percuma dengan link di bawah ini :

 

Klik sini untuk sign up percuma

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/shareInvite?shareCode=XVKCAX&lang=en

 

 

 

 

 

 

 

Setelah sign up percuma, boleh saja whatsapp saya (icon whatsapp di tepi web) dengan “Saya sudah signup percuma” untuk saya berikan langkah seterusnya. Jom kita cuba!

Aridz

 

P/s Cuba dulu baru tahu, orang yang berjaya adalah orang yang mengambil risiko yang sudah dikaji. Saya nampak sangat ok. Anda?

Similar Posts