panduan-laju-pantas-website-blog-wordpress-cache-wp-rocket-load-cepat-immediate

Facebook Comments

Memliki website atau blog yang cepat dapat dilihat oleh pengguna Internet adalah amat penting sekali. Jika pengguna Internet memerlukan masa yang lama untuk menunggu sesebuah website atau blog tersebut untuk kelihatan di perantinya samada handphone atau pun laptop, ianya boleh membosankan pengguna Internet. Oleh itu, kita sebagai website developer perlulah mencari jalan agar websita atau blog kita cepat kelihatan.

Saya ingin megesyorkan kepada sesiapa yang inginkan website atau blog mereka menjadi 67% lebih pantas boleh mendapatkan satu plugin yang diberi nama WP Rocket. Ianya adalah satu plugin yang amat berguna kepada sesiapa sahaja yang mempunyai website atau blog. Dapatkan info mengenainya seperti di bawah ini:

WP Rocket adalah plugin cache WordPress dengan perkhidmatan premium atau berbayar yang dapat mempercepat pemuatan laman web. Plugin ini telah lama popular, seperti yang dibuktikan oleh jumlah pengguna yang telah mencapai lebih dari 1 juta akaun.

Namun, plugin ini tidak menyediakan pakej percubaan percuma untuk penggunaan pertama. Mereka hanya menawarkan lesen berbayar dengan pilihan 3 kategori, iaitu:

Single – berharga $ 49 dengan penggunaan 1 tahun untuk 1 laman web.
Plus – untuk $ 99 dengan penggunaan 1 tahun untuk 3 laman web.
Tiada had – dengan harga $ 249 dengan penggunaan selama 1 tahun untuk laman web tanpa had.

Namun, jika anda ingin mencubanya di dalam website atau blog wordpress anda tanpa memerlukan sebarang bayaran, boleh dapatkan info dengan whatsapp personal kepada pemilik website ini. Klik sahaja icon whatsapp dan mesej ” Saya mempunyai web wordpress dan ingin mencuba WP Rocket ” .

Similar Posts