SEO-search-engine-optimization-keywords-everywhere-kata-kunci-seo-permintaan-pasaran-buat-duit-internet

Facebook Comments

Keywords Everywhere adalah satu aplikasi yang boleh kita letakkan di Google Chrome ataupun Mozilla Firefox. Keyword Everywhere adalah alat kata kunci yang percuma untuk kita.  Bahagian yang terbaik ialah kami menunjukkan kepada anda berguna jumlah pencarian kata kunci google, kos per klik dan data persaingan kata kunci di beberapa laman web. Ia boleh dipasang dengan mudah pada Chrome atau Firefox.

Adakah anda seorang pengiklan dalam talian, penulis iklan, blogger atau peniaga online yang terlibat dalam penyelidikan SEO? Aplikasi percuma ini akan menjimatkan banyak masa. Masa yang lama diperlukan untuk menyalin data dari satu laman web sambil mencari jumlah carian daripada yang lain namun, ianya dapat dijimatkan dengan Keywords Everywhere. Carian Kata kunci (keywords)  membolehkan kita mencari frasa panjang dengan maklumat carian volume, CPC dan persaingan yang tepat.

Dengan menggunakan sambungan ini, anda tidak perlu lagi bertukar antara alat kata kunci dan Google Keyword Planner. Keywords Everywhere membantu memudahkan proses mencari kata kunci tepat yang dicari oleh orang ramai. Kita dapat melihat semua data jumlah carian yang relevan berada di Google Search, Soolve, Ubersuggest, Google Analytics dan banyak lagi. Keywords Everywhere juga membolehkan akses kepada metrik kata kunci untuk sebarang senarai kata kunci dan membolehkan anda memuat turun senarai dalam format fail Excel, CSV atau PDF.

 

Panduan menggunakan Keywords Everywhere:

 

  1. Anda boleh pergi ke website keywordseverywhere.com dengan menggunakan Google Chrome atau Mozilla Firefox anda.

keywords-everywhere-kata-kunci-seo-permintaan-pasaran-buat-duit-internet

 

2. Anda hanya perlu klik untuk Add-ons ke browser anda.

2-keywords-everywhere-kata-kunci-seo-permintaan-pasaran-buat-duit-internet

 

3. Dapatkan API key percuma dengan meletakkan email anda. Link untuk API key anda akan diberikan di email. Anda hanya perlu masukkan secara copy dan paste ke dalam setting Keywords Everywhere. 3-email-keywords-everywhere-kata-kunci-seo-permintaan-pasaran-buat-duit-internet

4. Anda boleh menggunakan Keywords Everywhere. Buat sahaja carian dan di bawah kotak carian akan dipaparkan Volume, CPC dan competition. Anda juga boleh melihatkan related keywords di sebelah kanan.

search-google-email-keywords-everywhere-kata-kunci-seo-permintaan-pasaran-buat-duit-internet

Saya akan mencari keywords yang lebih 1000 volume dan melihat potensi produknya. Begitulah mudahnya menggunakan Keywords Everywhere. Jom cuba!

 

Similar Posts