tax-cukai-percukaian-zakat-bisnes-online-internet-marketing-income-online-undang-malaysia

Facebook Comments

Bidang percukaian dan zakat adalah dua perkara penting yang kita perlu tahu di dalam melakukan perniagaan. Perniagaan di Malaysia tertakluk kepada undang- undang. Oleh itu, kita tidak boleh mengambil sikap tidak kisah atau tidak tahu untuk dua perkara ini. Jika anda masih tercari- cari tempat rujukan untuk percukaian dan zakat, saya syorkan untuk anda dapatkan info daripada website di bawah:

KLIK SINI

taxzakat-cukai-percukaian-zakat-bisnes-online-internet-marketing-income-online-undang-malaysia

Tuan Kamal adalah amat berpengalaman di dalam bidang percukaian dan zakat. Ianya memerlukan kemahiran yang tinggi untuk membuat pengiraan yang betul. Di samping itu, beliau juga adalah penasihat perniagaan yang boleh memberikan pandangan mengenai bisnes yang anda ceburi. Beliau juga telah menulis beberapa buah buku dan ebook serta boleh di dapati di dalam website di atas.

Tuan Kamal adalah salah seorang peserta Kursus-Wordpress.Com dan sekarang mempunyai minat yang tinggi di dalam bidang digital entrepeneurship. Beliau juga telah menggunakan tool yang penting di dalam bisnes online iaitu autoresponder.

Similar Posts