duit-extra-duit-tepi-duit-tambahan-kerja-sambilan-side-income-pelajar-pencari-kerja

Facebook Comments

Bagaimanakah cara mudah untuk golongan pelajar dan pencari kerja mendapatkan pendapatan extra, duit tepi ataupun side income? Selalunya, ramai yang kurang menyedari bahawa terdapat potensi besar dengan menggunakan Internet. Bukan mudah untuk memulakan pendapatan online tetapi jika kena caranya, kita boleh menghasilkan pendapatan yang berbaloi. Apatah lagi jika yang kita lakukan itu tidak memerlukan modal iaitu percuma sahaja.

Modal selalunya menjadi masalah kepada yang ingin memulakan bisnes online. Ramai menyangka modal yang besar barulah boleh memberikan pendapatan yang berbaloi sebagai duit extra ataupun duit tepi serta duit sampingan. Di bawah ini diberikan beberapa cara yang boleh dilakukan dengan tanpa modal.

1.Sistem pembayaran bil

  • Sistem bayaran online paling mudah di Malaysia
  • Terima #CashBack setiap kali anda buat bayaran bill/telco (kadar yang telah ditetapkan oleh syarikat).
  • Terima #UGU setiap kali anda kongsi aplikasi ini kepada kenalan anda.
  • Terima #Loyalty hasil dari jumlah peratusan purata transaksi dari kumpulan anda setiap bulan.

Klik sini untuk daftar percuma

duit-extra-duit-tepi-duit-tambahan-kerja-sambilan-side-income-pelajar-pencari-kerja-duitextra

 

2. Pengiklanan Google

Secara ringkas, google AdSense adalah salah satu program yang diadakan oleh Google untuk penayangan iklan / ads, pihak google memberikan kesempatan kepada pemilik website untuk memaparkan iklannya rangkaian google. Iklan yang dipaparkan secara automatik menyesuaikan dengan tema website yang dipasang kod iklan adsense.

Klik sini untuk info

Selain daripada dua perkara ini, ada ditawarkan sistem pendapatan secara online dengan Percuma. Sila klik link whatsapp dan hantar mesej ” Salam, saya ingin cara buat duit extra di online “. Itu sahaja, terima kasih.

Similar Posts