kelas-kursus-wordpress-belajar-bina-website-laman-web-bisnes-perniagaan-marketing-internet-pembinaan-web-viral-ecommerce

Facebook Comments

Kemahiran membina website adalah satu kemahiran yang amat penting untuk sesiapa sahaja yang ingin dan menyimpan impian berbisnes online. Dengan adanya website, ianya seperti sebuah kedai di online bagi memaparkan produk atau servis kita kepada orang ramai. Siapa sangka, satu hari nanti, anda dihubungi oleh seseorang yang anda tidak sangka menjadi pelanggan anda. Ianya adalah satu pengalaman yang menarik.

Bagi membina website, kita perlu mendapat pengetahuan yang betul. WordPress adalah satu CMS ( Content Management System) yang mudah dipelajari. Ramai yang sudah beralih daripada blogspot, drupal dan joomla ke arah WordPress. Bukan sahaja individu, banyak lagi entiti  besar seperti syarikat dan institusi menggunakan WordPress. WordPress adalah satu cara membina website yang menjadi pilihan ramai.

Untuk membina website WordPress, anda adalah boleh dapatkan kemahiran ini dengan kursus hands-on yang dianjurkan  di ATC Putrawalk Seri Kembangan. Kursus dijalankan pada hari Sabtu dan jam 9 pagi sehingga 5.30 petang. Jumlah peserta diterhadkan kepada 7 orang sahaja bagi memastikan keberkesanan dan fokus kelas. Info seterusnya mengenai Kursus WordPress ini boleh di dapati di sini :

Klik untuk info Kursus WordPress

Similar Posts