lima-5-bisnes-affiliate-menghasilkan-pendapatan-untuk-rakyat-malaysia-income-online

Facebook Comments

Untuk mencari pendapatan tambahan di Internet, kita mesti ada produk atau servis untuk diniagakan. Jika anda seorang yang sibuk dan susah untuk meluangkan masa seharian bagi perniagaan online, anda boleh melakukan produk yang minimum servis. Disenaraikan di bawah ini adalah lima bisnes affiliate yang boleh kita lakukan secara online:

 

1. Sistem bayar bil
– boleh daftar percuma dan terus boleh guna. Ada apps di dalam Google Play. Pendapatan melalui cashback dan komisyen. Bermula awal 2020. Pilih daftar RM0 di –

https://shiroipay.com/page/campaign?r=thekcat

 

2. Sistem autoresponder
– boleh daftar percuma cubaan 30 hari. Pasaran antarabangsa dan pendapatan di dalam US Dollar. Terus boleh guna. Bermula tahun 2000. Pilih daftar percuma 30 hari di:

https://www.trafficwave.net/members/aridztech/affiliate.html

 

3. Simcard passive income
– modal permulaan RM12.50 tetapi special offer, percuma sahaja. Nantikan starterpack terus ke rumah anda. Bermula tahun 2010. Boleh whatsapp personal dengan klik link whatsapp di www.sifuaridz.com untuk dapatkan starterpack.

https://www.tonewowgroup.com/admin

 

4. Sistem e-commerce
– modal permulaan RM99 dengan pilihan barangan istimewa. Pasaran Asia Tenggara. Bermula tahun 2019. Boleh daftar percuma di (klik guna phone) :

https://t.finonline.shop/16YfAq

 

5.Program TV seluruh dunia di handphone
– modal permulaan RM50 dengan 6000 channel TV seluruh dunia di handphone. Bermula tahun 2020. Boleh daftar akaun percuma di :

https://starlight.club/MembershipNew.aspx?mem=aridz

 

Semoga anda boleh cuba melihat kesesuaian yang ada kepada anda. Jumpa lagi!

Similar Posts