kelas-seminar-bengkel-kursus-wordpress-kuala-lumpur-selangor

Facebook Comments

Bagi yang berminat untuk berniaga online, sudah pasti langkah pertama yang perlu diadakan ialah satu website ataupun blog. Namun, website atau blog ini tanpa mempunyai kekuatan daripada segi SEO ( Search Engine Optimization) mungkin kurang bermakna. Kita mahukan website atau blog yang apabila di buat carian die Google, boleh mendapat tempat pertama ataupun sekurang-kurangnya di halaman depan enjin carian.

Untuk membina website ataupun blog sudah tidak menjadi terlalu sukar. Kita tidak perlu lagi menguasai coding tetapi kita boleh menggunakan CMS ( Content Management System) seperti WordPress bagi membina website ataupun blog. Sudah semakin ramai menggunakan WordPress dan ianya menjadi semakin popular di dalam cara pembinaan website. Namun, jika anda mencari- cari satu kursus untuk membina website, anda boleh hadiri kursus-wordpress.com

Anda akan diberikan tunjukajar membina website ataupun blog menggunakan platform WordPress dan juga ilmu- ilmu berkaitan SEO. Jelas sekali, tanpa mempunyai website ataupun blog, bisnes kita akan ketinggalan. Jika kita mahukan sesuatu, sudah pasti kita akan berusaha bersungguh-sungguh untuk memilikinya. Anda boleh hubungi urusetia secara untuk menghadiri Kursus WordPress yang akan diadakan pada tarikh yang diberikan di dalam website tersebut. Hubungi urusetia segera!

Similar Posts