eBook Percuma Khas Untuk Anda!
ebook-percuma-buat-duit-daripada-rumah-bisnes-online
Dapatkan segera ebook percuma ini dengan mengisi borang di bawah.
Nama: 
Email: 
WhatsApp No:
Email Marketing by TrafficWave.net
Sila Periksa Email Anda Segera.
kelas-seminar-bengkel-kursus-wordpress-kuala-lumpur-selangor

Bagi yang berminat untuk berniaga online, sudah pasti langkah pertama yang perlu diadakan ialah satu website ataupun blog. Namun, website atau blog ini tanpa mempunyai kekuatan daripada segi SEO ( Search Engine Optimization) mungkin kurang bermakna. Kita mahukan website atau blog yang apabila di buat carian die Google, boleh mendapat tempat pertama ataupun sekurang-kurangnya di halaman depan enjin carian.

Untuk membina website ataupun blog sudah tidak menjadi terlalu sukar. Kita tidak perlu lagi menguasai coding tetapi kita boleh menggunakan CMS ( Content Management System) seperti WordPress bagi membina website ataupun blog. Sudah semakin ramai menggunakan WordPress dan ianya menjadi semakin popular di dalam cara pembinaan website. Namun, jika anda mencari- cari satu kursus untuk membina website, anda boleh hadiri kursus-wordpress.com

Anda akan diberikan tunjukajar membina website ataupun blog menggunakan platform WordPress dan juga ilmu- ilmu berkaitan SEO. Jelas sekali, tanpa mempunyai website ataupun blog, bisnes kita akan ketinggalan. Jika kita mahukan sesuatu, sudah pasti kita akan berusaha bersungguh-sungguh untuk memilikinya. Anda boleh hubungi urusetia secara untuk menghadiri Kursus WordPress yang akan diadakan pada tarikh yang diberikan di dalam website tersebut. Hubungi urusetia segera!

Facebook Comments

Similar Posts