asean-malaysia-fingo-buat-duit-ecommerce-bisnes-online-internet-purchase-buat-duit

Facebook Comments

Kita di Malaysia berasa bertuah kerana mempunyai satu social e-commerce terbaru di Asia Tenggara telah bermula di negara ini. Ianya diberikan nama Fingo. Dengan Fingo, kita boleh turut serta di dalam membantu syarikat untuk menambah pendapatan. Fingo bukan hanya sekadar social-ecommerce tetapi juga mempunyai affiliate. Tugas kita adalah menambah pengguna Fingo dan kita diberikan upah setiap kali pengguna fingo yang dipanggil shopper membuat pembelian. Jika ada yang berminat menjadi affiliate, kita juga diberikan komisyen.

Untuk tujuan promosi bisnes social e-commerce Fingo, kita telah siapkan dua website affiliate replika. Kita boleh mempunyai info mengenai diri kita seperti nama, email dan whatsapp number di dalam website tersebut. Kita juga boleh memperolehi link affiliate kepada sistem fingo di paparkan di website Fingo. Ini memberikan kemudahan kepada usahawan – usahawan Fingo untuk mepromosikan melalui website replika dan mempunyai link ke sistem Fingo.

Web affiliate berbahasa Melayu: https://malaysiafingo.com

Web affiliate berbahasa Inggeris : https://aseanfingo.com

Anda boleh mendapatkan kedua- dua website ini dengan percuma. Jangan lepaskan peluang untuk memiliki kedua- dua website ini. Siapa buat, dia dapat.

Similar Posts