touch-n-go-top-up-pay-direct-cara-mudah-cepat-rosak-kad-touchngo-tol-bayar

Facebook Comments

Kita boleh dapat lihat beberapa kejadian di tol apabila kereta terpaksa mengundur di lorong touch n go. Adakalanya, ianya disebabkan kad touch n go itu rosak atau lagi satu penyebabnya adalah kekurang bagi top up atau reload untuk kad touch n go tersebut. Terpaksalah pemandu berubah haluan ke lorong top up touch n go. Namun, pada masa sekarang, kita mendengar ada kaunter tol top up touch n go sudah tidak berfungsi dan pemandu diminta pergi ke kaunter kad touch n go di bangunan konsesi tol untuk top up. Ini menyusahkan pemandu tersebut serta pemandu lain dibelakang yang tengah beratur untuk melalui tol.

Ini mungkin disebabkan oleh untuk memberikan tekanan kepada pemandu agar menggunakan kemudahan pay direct yang diperkenalkan oleh touch n go. Kita boleh mebuat top up touch n go menggunakan pay direct tersebut. Kita boleh download aplikasi pay direct touch n go di telefon pintar dan kemudian menggunakannya untuk mebuat reload antara contohnya menggunakan online banking atau kad kredit. Dengan cara ini, banyak masa dapat dijimatkan dan pemandu boleh memandu kenderaan mereka tanpa perlu risau untuk top up touch n go.

Marilah sama- sama kita menggunakan kemudahan pay direct touch n go ini. Ianya adalah apps atau aplikasi yang sangat menarik untuk digunakan. Kita tidak perlu lagi untuk top up di stesyen minyak atau beratur di kaunter top up touch n go. Apatah lagi, kita dihindari masalah ketika melalui tol tanpa baki touch n go yang mengcukupi. Sekarang ini, kita ditawarkan discount 20% jika menggunakan kemudahan pay direct touch n go ini. Jom rebut peluang bersama pay direct touch n go dengan segera.

Similar Posts