pendapatan-online-usd-duit-amerika-luar-negara-lumayan-setiap-bulan-pasif-income-internet

Facebook Comments

Jika kita memperolehi pendapatan dalam mata wang amerika, ianya agak lumayan apabila ditukarkan kepada Malaysia Ringgit. Nilai tukaran sekarang dalam lingkungan USD1 bersamaan dengan RM4.20. Jadi, bagaimana kita boleh memperolehi pendapatan di dalam USD sedangkan kita berada di Malaysia. Di bawah ini, saya berikan beberapa platform pendapatan di dalam USD yang kita boleh lakukan.

1.Pengiklanan website

Kita boleh menjadi agen pengiklanan website kepada Google. Nama programnya adalah Adsense. Apabila kita mempunyai website, anda boleh meletakkan iklan tersebut di dalam website anda. Apabila orang datang ke website anda, mereka melihat iklan yang menarik perhatian mereka, mereka akan klik. Setiap klik akan membawa wang kepada anda. Oleh itu, apakah itu Google Adsense?

Klik sini untuk info Google Adsense

2.Autoresponder email marketing

Autoresponder adalah tool penting di dalam perniagaan online. Kita boleh memperolehi pendapatan daripada autoresponder melalui affiliate program multi- ties. Ianya akan membayar kita sebanyak 10 layer. Tool ini amat penting di dalam mengumpul database pelanggan dan membuat followup email secara automatik. Kita boleh memperolehi nama, email dan whatsapp pelanggan. Kita juga boleh melakukan broadcast (blast) email kepada semua subscriber.

Klik sini untuk info autoresponder email marketing

3. Perdagangan emas

Perdagangan emas dilakukan di dalam matawang USD. Oleh itu, kita boleh memperolehi pendapatan di dalam matawang USD. Ianya boleh dikeluarkan dan dibayar ke dalam akaun bank tempatan dalam masa beberapa jam sahaja setelah arahan pengeluaran dibuat.

Klik sini untuk info perdagangan emas

Begitulah beberapa platform yang kita boleh lakukan daripada rumah untuk pendapatan online. Jangan biarkan peluang ini terlepas begitu sahaja. Selamat mencuba!

Similar Posts