cara-penuhkan-wallet-hujung-bulan-elak-pokai-habis-duit

Facebook Comments

Ramai di kala hujung bulan agak risau, ini adalah kerana duit di wallet dan bank sudah “mengering”. Jadi, bagaimana kita boleh menjadikan wallet kita penuh semula. Ramai yang menyatakan kita perlu buat kerja tambahan seperti jual burger, buka gerai dan macam- macam lagi. Jangan korbankan masa rehat anda. Di bawah ini, ditunjukkan jalan bagaimana kita boleh pendapatan hanya dari rumah menggunakan Internet sahaja.

1. Ada domain hosting, kena bayar tetapi bila sudah ada website, jadilah rakan Google dan sertai program pengiklanannya. Boleh balik modal dan untung lagi. Nak tahu?
domainhosting.sifuaridz.com
adsense.sifuaridz.com

2. Nak guna phone tetapi kena bayar bulan- bulan. Macamana tak perlu bayar bil phone, nak bisnes mestilah guna phone. Takut bil tinggi? Gunalah phone yang boleh bagi kita duit. Bukan sahaja guna percuma tetapi boleh bagi kita income bulanan passive income.Nak tahu?
toneexcel.sifuaridz.com

3. Nak buat bisnes online marketing, mestilah ada pengumpul database dari masa ke semasa dan boleh buat followup secara sendiri. Kalau guna sahaja, kena bayar tiap2 bulan. Nak yang boleh buat duit?
trafficwave.sifuaridz.com

Selain daripada itu, kita juga boleh menjadi agen dropship dan affiliate. Kini, dengan hanya menggunakan Internet di rumah, kita mampu memenuhkan wallet kita kembali.

Similar Posts