email-marketing-pemasaran-internet-income-online-buat-duit-di-online

Facebook Comments

Autoresponder adalah tool no 1 untuk menjalankan online business. Apabila kita ingin berjaya online business, tidak dapat tidak untuk mengikut cara yang sudah terbukti berkesan. Tool no 1 online business ialah Autoresponder. Kita bertuah kerana telah melangkahkan kaki permulaan dengan mengetahui tentang Autoresponder TrafficWave.

Pastikan paling tidak pun, setiap dua hari kita akan masuk ke dalam akaun Autoresponder TrafficWave kita untuk membuat follow up atau broadcast message. Pasti kita akan memperolehi kejayaan yang diimpikan jika melakukannya. Inilah rahsia kejayaan top Internet Marketer.

Klik sini untuk autoresponder

 

Email Marketing Terbaik

 

Jika anda tanya saya, semenjak tahun 2006 saya beronline business, apakah cara atau tool yang paling penting mesti ada? Saya dengan tanpa berfikir panjang pasti akan kata “Kita perlukan autoresponder untuk berjaya online business”. Customer database, email list, prospect list itu adalah sinonim dengan Autoresponder.

Ramai yang dah tahu tetapi tidak buat. Hasilnya , corak promosi mereka antara pada masa sekarang dan dua tahun akan datang tidak banyak berubah. Mereka masih lagi di takuk lama tanpa sebarang tahap keyakinan yang meningkat. Ramai yang tidak gunakan autoresponder kerana ianya berbayar. Mereka takut untuk mengeluarkan modal untuk autoresponder. Alangkah ruginya jika mereka tidak menggunakan autoresponder dari sekarang. Inilah tool no 1 Internet Marketing.

Similar Posts