email-marketing-emel-pemasaran-online-autoresponder-trafficwave-aweber-mailchimp

Facebook Comments

Emel kini merupakan salah satu cara termudah, paling murah dan paling berkesan untuk menghubungi prospek anda dan pelanggan sedia ada, dan ia juga mempunyai ROI yang tinggi. Jika anda TIDAK menghantar emel pemasaran anda hilang peluang emas.

Walaupun media sosial menjadi semakin popular dan sangat berkesan, ia tidak akan menggantikan pemasaran e-mel sebagai satu bentuk komunikasi. Pada hakikatnya, pemasaran email adalam medium penting boleh bekerja dengan sangat baik apabila strategi yang betul diterima pakai.

Perbezaannya tentu saja, pemasaran e-mel memerlukan masa dan perhatian terhadap perincian untuk mendapatkannya dengan betul agar anda tidak kehilangan peluang untuk terlibat dengan pelanggan email anda. Banyak percubaan yang boleh dilakukan untuk menguji keberkesanannya.’

Klik sini untuk email marketing

 

Antara email marketing yang boleh saya syorkan setelah sekian lama menggunakannya, ialah autoresponder Trafficwave. Ianya amat berguna di dalam melakukan emel follow up dan broadcast. Sudah pasti, perkara paling utama ialah ianya pengumpul senarai prospek kita.

Similar Posts